Blogs

Nu we voor de federale verkiezingen staan wil ik even stilstaan en beknopt weergeven hoe dergelijke 'evenementen' in Zwitserland, het land van de democratie, worden beleefd. Mijn verhaal had nog veel langer kunnen zijn , maar de voornaamste feiten zijn aan bod gekomen.
Wie streeft naar directe democratie, haalt zijn mosterd vaak bij Zwitserland. Terecht, want daar zijn veel boeiende ontwikkelingen waar te nemen. Onze expert Willy Adriaens wikt en weegt, deelt interessante nieuwtjes en houdt je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in onze gloednieuwe blog.
Het afgelopen jaar heeft Meer Democratie VZW zich opnieuw met volle overgave ingezet voor een rechtvaardigere samenleving, waarbij we aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt en meer veranderingen hebben doorgevoerd dan ooit tevoren. 
Global Forum Democracy International Meer Democratie België
Boekarest werd van 15-18 mei het wereldwijde knooppunt van democratische innovatie. Dit internationale evenement bracht experts, activisten en beleidsmakers samen om de toekomst van directe democratie te bespreken. Onze ervaringen en de hoogtepunten van dit baanbrekende evenement staken we in een...

Contact

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
B-3010 Kessel-lo
Ondernemingsnr. 0456.119.338

welkom@meerdemocratie.be
+32 456 37 23 82 (Brigitte George)

Bankrekening

IBAN: BE23 5230 8007 5191
BIC: TRIOBEBB

Privacybeleid en voorwaarden