Nieuw! We zijn gestart met podcasts!

Geschreven door Fabrice Hamel op 20-08-2024
Volg nu onze gloednieuwe podcastserie op Spotify. In de eerste afleveringen gaat David Beunk in gesprek met boeiende gasten zoals Bert Penninckx en Clara Egger. Ontdek inspirerende gesprekken en waardevolle inzichten via ons Spotify-kanaal. Volg ons en blijf op de hoogte van alle afleveringen! Ook zonder Spotify kun je onze podcasts gemakkelijk beluisteren. Bezoek ons YouTube-kanaal en vind ze onder de sectie 'Podcasts'.

 

Waarom we met podcasts zijn gestart?

In een tijd van overvloedige informatie merken we dat onze lezers behoefte hebben aan een persoonlijkere manier om kennis te delen. Daarom hebben we onze nieuwe podcastserie gelanceerd op Spotify.

Podcasts bieden een geweldige gelegenheid om dieper op onderwerpen in te gaan en gesprekken te voeren met experts die unieke inzichten delen. Ze zijn perfect voor luisteraars die onderweg zijn, ontspanning zoeken, of hun kennis willen vergroten tijdens hun dagelijkse bezigheden.

In de eerste afleveringen interviewt David Beunk boeiende gasten zoals Bert Penninckx en Clara Egger. Deze gesprekken leveren niet alleen nieuwe perspectieven op, maar bieden ook inspiratie over uiteenlopende onderwerpen.

Volg ons op Spotify om geen enkele aflevering te missen. Geen Spotify? Geen probleem je kunt onze podcasts ook beluisteren op ons YouTube-kanaal onder de sectie 'Podcasts'.

Verken de wereld van podcasts met ons en ontdek inspirerende gesprekken en waardevolle inzichten!

Contact

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
B-3010 Kessel-lo
Ondernemingsnr. 0456.119.338

welkom@meerdemocratie.be
+32 456 37 23 82 (Brigitte George)

Bankrekening

IBAN: BE23 5230 8007 5191
BIC: TRIOBEBB

Privacybeleid en voorwaarden