Logo

Geachte ,

Hoe de Leidse referendumpartij, ondanks alle bureau- en particratische obstakels van een gemeentebestuur, forse stappen zet richting directe democratie.

In ons volgende webinar maandag 30 november 19u30 verruimen wij onze democratische blik nogmaals met iets uit ons Noorderbuurland.

Aan het woord is Maarten Kersten, fractieleider van de ‘partij Sleutelstad’. De twee grote sleutels op het wapenschild van Leiden worden meestal geïnterpreteerd als die van het Paradijs, want patroonheilige van de stad is Sint Pieter. ‘Partij Sleutelstad’, in de volksmond ‘de referendumpartij’ voegt hier een democratische connotatie aan toe onder het motto “geef de sleutels van de stad aan de burgers terug”.

Maarten is een ervaringsdeskundige en bovendien een boeiend en innemend spreker. Hij zal zijn ervaringen met ons delen van zo een direct-democratisch initiatief binnen de setting van een klassieke gemeenteraad.
Altijd leerrijk te horen hoe het een en ander daar in zijn werk gaat, de samenwerking en de tegenkantingen, de specifieke regelingen, de trofeeën van de partij, de meerwaarde voor Leiden enz. En natuurlijk de waardevolle conclusies die wij er zelf zullen uit trekken.
Bespaar hem zeker jullie vragen niet.

Dus schrijf in op het zoom webinar met Maarten Kersten op maandag 30 november van 19u30 tot 21u30.

Uw welkomstteam Guido, Marc, Mariana, Bert, Eric, Dirk, Marie-Claire.


 

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
3010 Kessel-Lo (Leuven)
Ondernemingsnr.: 0456119338

IBAN: BE23 5230 8007 5191


facebooktwitter

Tip: voeg ons adres welkom@meerdemocratie.be toe aan uw adressenboek in uw emailprogramma. Dan belanden onze emails niet in uw spambox.

Klik hier om u af te melden van alle nieuwsbrieven

U kunt zich ook uitschrijven via een mailtje naar welkom@meerdemocratie.be