Logo

Geachte ,

Onze lezers van deze nieuwsbrief beseffen dat koken geld kost en dat inzicht van onschatbare waarde is.
Met deze donkere dagen verlangen burgers naar licht en perspectief in onze samenleving.
Met ons boek lukt dat aardig. Het geeft perspectief om zelf over onze samenleving te beslissen en dit niet over te laten aan goedgebekte mensen die ons het beslissingsrecht ontzeggen.
Klik hier om het boek in je brievenbus te krijgen. aktie 1

De vorige jaren deden sympathisanten mee met de warmste week van Music For Live om geld in het laatje te krijgen. De warmste week is gestopt... In ruil daarvoor krijgen donateurs aan erkende organisaties een groter belastingvoordeel. Maar wij zijn nu eenmaal niet erkend om fiscaal aftrekbare attesten te leveren. De kans dat een wakkere burger directe democratie opeist is helaas niet de betrachting van de overheid.
Willen jullie toch op één of andere manier een geld opbrengende actie organiseren zodat we kunnen blijven groeien? aktie 2
De enige manier om belastingvoordeel te verkrijgen is door een projectrekening te openen bij de Koning Boudewijnstichting met een bedrag van €100.000. aktie 3 Welke engel is bereid dit te doen?
Mensen met een kleinere beurs kunnen bijdragen door:

  1. Een maandelijkse donatie aktie 4
  2. Een eenmalige schenking aktie 5
  3. Zelf een bestendige opdracht instellen naar ons rek. nummer: BE23 5230 8007 5191 BIC: TRIOBEBB aktie 6

En vergeet niet in te schrijven op het zoom webinar met Clara Egger op maandag 16 november van 19u30 tot 21u30. aktie 7 Tevens een prima gelegenheid om met ons kennis te makenaktie 8 Doe mee.
Actie voeren is het motto van Clara Eggers. Slechts als miljoenen Belgen ze uitdrukkelijk willen komt democratie binnen handbereik. Daarvoor hebben we heel wat vrijwilligers nodig. Iedereen die met internet overweg kan kan meedoen. aktie 9 Voor mensen die de straat op gaan en bijv. folders willen posten is het nog iets te vroeg, maar laat het ons al weten.
Laat weten dat je een democraat bent door een van de negen bovenstaande mogelijkheden uit te voeren. Geen woorden maar daden.

Uw welkomstteam Guido, Marc, Mariana, Bert, Eric, Dirk, Marie-Claire.

O, ja, dat ook nog: burgerjournalisten zijn eveneens welkom. Wie is bereid om bijvoorbeeld over de Zwitserse referenda nieuws te brengen? aktie 10 Help ons secretariaatswerk lichter te maken. aktie 11


 

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
3010 Kessel-Lo (Leuven)
Ondernemingsnr.: 0456119338

IBAN: BE23 5230 8007 5191


facebooktwitter

Tip: voeg ons adres welkom@meerdemocratie.be toe aan uw adressenboek in uw emailprogramma. Dan belanden onze emails niet in uw spambox.

Klik hier om u af te melden van alle nieuwsbrieven

U kunt zich ook uitschrijven via een mailtje naar welkom@meerdemocratie.be