Logo

Geachte ,

Meer Democratie VZW is een sterke beweging die de burgers meer zeggenschap wil geven in politiek en samenleving. Wij voeren actie voor de invoering van bindende referenda en volksinitiatieven, direct gekozen bestuurders, een eerlijker kiesstelsel en nog zo veel meer, zodat burgers het laatste woord hebben, zelf initiatief kunnen nemen en de wetten zelf kunnen aanpassen.

Om onze ambities waar te maken, hebben wij nog behoefte aan een aantal sterke profielen, die mee deel kunnen en willen uitmaken van ons kernteam.

Wij proberen hokjes-denken uit te sluiten en organische groei in onze VZW te stimuleren.
Daarom sommen we liever de taken op waarvoor we nog een invulling zoeken en laten we het aan jouw intuïtie over om aan te voelen of je een deel hiervan op jou kan en wil nemen.

Bij een overtuigende reactie, nodigen we je uit om kennis te maken met onze Raad van Bestuur, waar je uiteraard ook meteen jouw vragen naar ons toe kan stellen.

Wij werken het liefst met vrijwilligers, desnoods ervaren freelance-profielen, maar een sterke intentie om bij te leren is voor ons ook waardevol. Weet wel dat wij als onafhankelijke VZW geen overschotten hebben aan budget, waardoor intrinsieke motivatie en jezelf kunnen herkennen in onze missie en waarden belangrijk is.

Taken:

  • Instroom van artikels, nieuwsberichten, video's, etc beheren, bewerken en op sociale netwerken verdelen.
  • Sociale media pagina's opfrissen en updaten met duidelijke omschrijving van onze organisatie, contactmogelijkheden, oproepen tot actie / deelname.
  • Marketingstrategie mee vormgeven: uitwerken, kleur geven om een levendige participerende online community op te bouwen (die ook echt tot eigen initiatieven wordt aangemoedigd).
  • Onze achterban engageren: leren wat hun behoeften zijn en hen positief overtuigen om  onze onafhankelijke werking ook financieel mee te ondersteunen
  • Het zoeken van opportuniteiten om onze positie zowel financieel als sociaal-maatschappelijk te versterken (bv crowdfunding, events organiseren binnen het verenigingsleven,…)
  • Project/event ontwikkeling- en management: conceptualisatie, briefing, communicatie (intern/extern), opvolging en rapportering
  • Het ondersteunen en verdedigen van partner- of burgerinitiatieven ter versterking van direct democratische principes
  • Door middel van campagnes en gesprekken de politieke wereld de wetgeving veranderd krijgen zodat directe democratie een feit is.
  • Uitbouw pers en media relaties, woordvoerder
  • Zoeken naar subsidiërende instanties en schrijven van gerelateerde dossiers

Bij interesse, aarzel niet om contact op te nemen met onze collega Mariame: info@meerdemocratie.be of 0478/026485


 

Meer Democratie VZW
Zavelstraat 22
3212 Pellenberg (Leuven)
Ondernemingsnr.: 0456119338

IBAN: BE23 5230 8007 5191


facebooktwitter

Tip: voeg ons adres info@meerdemocratie.be toe aan uw adressenboek in uw emailprogramma. Dan belanden onze emails niet in uw spambox.

Klik hier om u af te melden van deze e-maillijst

U kunt zich ook uitschrijven via een mailtje naar info@meerdemocratie.be (als die niet zelf in de spam geraakt...)
 

 

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
3010 Kessel-Lo (Leuven)
Ondernemingsnr.: 0456119338

IBAN: BE23 5230 8007 5191


facebooktwitter

Tip: voeg ons adres welkom@meerdemocratie.be toe aan uw adressenboek in uw emailprogramma. Dan belanden onze emails niet in uw spambox.

Klik hier om u af te melden van alle nieuwsbrieven

U kunt zich ook uitschrijven via een mailtje naar welkom@meerdemocratie.be