logo democratie.nu

Mogen wij u op de hoogte blijven houden van campagnes en nieuws van Democratie.Nu?

U kent ons. Wij willen referenda en burgerparticipatie in België. Wij houden u op de hoogte van nieuws, voeren campagnes, bieden petitie.be gratis aan, organiseren congressen en werken samen met internationale partners. Ons doel: een echte democratie waar u beslist.

De Catalonië-kwestie, omstreden benoemingen, de afschaffing van het raadgevend referendum in Nederland, de vriendjespolitiek die al te vaak overgaat in een graaireflex, de verlammende partijdictatuur: allemaal voorbeelden van hoe politici de macht stilletjes naar zich toetrekken.

Burgerbewegingen als Democratie.Nu zijn harder dan ooit nodig. Participatie beheerst de actualiteit als nooit tevoren.

Conform de Europese privacywetgeving vragen wij u toestemming om u tweewekelijks onze nieuwsbrief te blijven versturen.

Zie je de knop hierboven niet? Klik dan hier: Ja, ik wil de tweewekelijkse nieuwsbrief van Democratie.Nu blijven ontvangen

Concreet: als u de nieuwsbrief niet wilt ontvangen hoeft u niets te doen en is dit de laatste e-mail die u van ons krijgt. U kan zich trouwens altijd met één klik uitschrijven onderaan onze e-mails.

Bent u tevreden met onze huidige communicatie en wilt u die behouden, dan volstaat het om op de bovenstaande knop te klikken. Dan blijven wij u hoogstens om de twee weken een nieuwsbrief sturen, zoals we nu ook al doen.

Als echte democraat volgt u waarschijnlijk het nieuws over politiek en burgerparticipatie. Ook als u slechts af en toe onze nieuwsbrief bekijkt, zijn we blij met de kans u te informeren en hopen we u met acties of originele ideeën te inspireren.


Elke persoon die zich via de knop terug aanmeldt voor onze nieuwsbrief kan onze artikelbundel Directe democratie, een inleiding (verkoopprijs 5€) voor de prijs van de verzending ontvangen.

Als u het met een met een politieke beslissing oneens bent, kunt u ofwel bij de pakken neerzitten, of u start een petitie op petitie.be. Velen zijn u al voor gegaan en hebben hierdoor een verschil kunnen maken voor de maatschappij. Bent u ook een doener? Surf dan snel naar www.petitie.be en maak of onderteken een petitie!

logo democratie.nu    logo petitie.be

 

Meer Democratie VZW
Koetsweg 13
3010 Kessel-Lo (Leuven)
Ondernemingsnr.: 0456119338

IBAN: BE23 5230 8007 5191


facebooktwitter

Tip: voeg ons adres welkom@meerdemocratie.be toe aan uw adressenboek in uw emailprogramma. Dan belanden onze emails niet in uw spambox.

Klik hier om u af te melden van alle nieuwsbrieven

U kunt zich ook uitschrijven via een mailtje naar welkom@meerdemocratie.be