Geef de sleutels van de stad aan de burgers terug. | Meer Democratie

Geef de sleutels van de stad aan de burgers terug.

 Aan het woord is Maarten Kersten, fractieleider van de ‘partij Sleutelstad’. De twee grote sleutels op het wapenschild van Leiden worden meestal geïnterpreteerd als die van het Paradijs, want patroonheilige van de stad is Sint Pieter. ‘Partij Sleutelstad’, in de volksmond ‘de referendumpartij’ voegt hier een democratische connotatie aan toe onder het motto “geef de sleutels van de stad aan de burgers terug”.

Maarten is een ervaringsdeskundige en bovendien een boeiend en innemend spreker. Hij zal zijn ervaringen met ons delen van zo een direct-democratisch initiatief binnen de setting van een klassieke gemeenteraad.
Altijd leerrijk te horen hoe het een en ander daar in zijn werk gaat, de samenwerking en de tegenkantingen, de specifieke regelingen, de trofeeën van de partij, de meerwaarde voor Leiden enz. En natuurlijk de waardevolle conclusies die wij er zelf zullen uit trekken.
Bespaar hem zeker jullie vragen niet.

Dus schrijf in op het zoom webinar met Maarten Kersten op maandag 30 november van 19u30 tot 21u30. 

Uw welkomstteam Guido, Marc, Mariana, Bert, Eric, Dirk, Marie-Claire.
 

Als U zich inschrijft om deel te nemen aan deze webinar, dan ontvangt U ook onze periodieke mailing. U kan zich op elk moment uitschrijven uit deze periodieke mailinglist.

Your Registration Info